USLUGE

Digital marketing

Ukoliko želite da realizujete svoju ideju i da napravite sajt ili blog onda ste na pravom mestu. Nudimo usluge osmišljavanja, izrade i stalnog unapređivanja vaše ideje i online poslovanja.

Izrada sajta ili bloga

Sigurno znate koliko je važno da vaš sajt ili blog budu funkcionalni, originalni i dobro dizajnirani. Konkurencija je jaka i zato treba biti dobro spreman. Kvalitetan i dobro dizajniran sajt je prva polazna tačka u predstavljanju poslovanja. Za izradu su potrebne pripreme i razgovor. Vaša ideja mora da se svede na funkcionalan nivo i da se pretoči u lako pristupan sadržaj.

Mi smo tu da vas dovedemo do toga.

Pisanje takstova i dizajn

Content marketing je neophodan i zahteva stalno angažovanje i stručnost. Potreba za copywriterima, kreatorima i dizajnerima online sadržaja munjevito raste. Bez obzira koje poslovanje je u pitanju neophodno je da se podaci i informacije na sajtu redovno ažuriraju i stalno dodaju novi sadržaji i postovi.

Ukoliko niste stručni u tome ili nemate dovoljno vremena, preuzimamo pisanje tekstova za vaše sajtove i pratimo vaše poslovanje.

Utvrđeno je da kompanije koje redovno objavljuju blog postove privlače neuporedivo više poseta nego one koje to čine povremeno.

Snimanje audiovideo materijala

Stalna interakcija sa pratiocima i potencijalnim klijentima obezbeđuje najsigurniji put do uspešnog poslovanja.

Pored usluge pisanja tekstova, osmišljavamo i organizujemo snimanja audiovideo materijala i fotografija koji mogu da se koriste u službi: marketinga, oglašavanja, za informativni materijal, korporativne filmove, reklame, izradu kataloga i potrebe sajtova i blogova.

U doba IT ekspanzije kvalitetan pisani i audiovodeo sadržaj se podrazumeva. Samo ozbiljna priprema, stručnost i originalnost mogu po kvalitetu da izdvoje određeni sadržaj i privuku pažnju publiku i klijenta.

Snimanje fotografija

Dobra fotografija je neophodna. Predstavite vašu ideju ili proizvod na kvalitetan i kreativan način.

Specifičnosti različitih medija poput digatalnih platformi, radio i TV reklama, plakata, flajera i drugog promotivnog materijala pružaju šansu da se izabere način kreiranja sadržaja koji će sigurno doneti pozitivne povratne informacije.

Prepustite to nama.

Specijalizovani smo za kreiranje visokokvalitetnog sadržaja i obezbeđujemo svu potrebnu opremu i kadrove koji će vašu kompaniju predstaviti u najboljem svetlu.

Sve informacije: info@scenovizija.com