Sedam koraka za pokretanje preduzetničke ideje

19. marta u KC Novog Sada od 17.00 sati održava se druga interaktivna tribina “Za tebe, važna si” na kojoj će gošće biti Indira Popadić – poslovna konsultantkinja, Jelena Petrović – psihološkinja i Lidija Arsenin – vlasnica Contet studija. Moderatorka tribina je novinarka i urednica Mara Skendžić.

Na drugoj tribini projekta “Za tebe , važna si” govorimo u korist preduzetničkih ideja, zbog kojih morate imati precizirani plan.
Ko si? Ko i šta želiš biti? Kako planirati? Kako izaći iz zone komfora ili iz zone koja nije više komforna i na kraju, kako da se odvažiš na novi korak?

Dođite i saznajte kojih sedam koraka je potrebno za pokretanje sopstvene preduzetničke ideje,
tačnim redosledom uz objašnjenja svakog koraka posebno. Sve radionice su potpuno besplatne. Možete da se pridružite iako niste bile na prvoj.

Mesta su ograničena i zato je potrebno da se prijavite i rezervišete svoje učešće. Imaćete mogućnost da pratite tribine, saslušate savete učesnika, čujete njihova iskustva, postavite pitanja i dobijete odgovore na temu motivacije, pravca delovanja i načina kako da u budućnosti najefikasnije ostvarite svoje poslovne ideje i planove.

Jelena Petrović je diplomirani psiholog i master Gestalt psihoterapije.

Rođena je u Novom Sadu. Završila je gimnaziju “ Isidora Sekulic”, društveno jezički smer. Zvanje diplomiranog psihologa stekla je na Fakultetu za pravne i poslovne studije “ Dr Lazar Vrkatić” u Novom Sadu. Specijalističke studije nastavila je u Beogradu na “ Institutu za Gestalt psihoterapiju Beograd” i dobila je zvanje diplomiranog Gestalt psihoterapeuta. 

Svoje dalje obrazovanje nastavila je na Malti gde je stekla Master iz oblasti Gestalt psihoterapije na European Accredited Psychotherapy Training Institute – Gestalt Psychotherapy Training Institute Malta.

Na istom Institutu je završila doktorske studije u trajanju od 4 godine i trenutno radi na izradi svoje doktorske disertacije. 

Osnivačica je “Centra za pružanje terapijskih i edukativnih usluga Sklad” u kojem radi kao psiholog i psihoterapeut.

Lidija Arsenin je diplomirana ekonomistkinja iz oblasti marketinga i kreatorka digitalnog sadržaja. Specijalizovana je za kreiranje komunikacije u pravcu brand awareness-a putem socijalnih mreža. Vlasnica je firme Content Studio iz Novog Sada.
Svoje dugogodišnje iskustvo iz oblasti marketinga započela je kao profesorica ekonomske katedre u srednjoj ekonomskoj školi, da bi ista sprovodila i u okviru međunarodnih projekata, kao i kroz konsalting i rad sa kompanijama iz različitih oblasti privređivanja.
Svoj rad sa klijentima, kao i edukacije, usmerila je na oblast “Komunikacija putem digitalnih kanala”.
U svom radu koristi znanja iz oblasti: Teorija i istorija dizajna, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Animate, Copywriting, Storytelling, Social Media Marketing, Search Engine Optimisation, Dreamweaver, HTML, CSS, WordPress, NLP.

Dr Indira Popadić je sertifikovana poslovna konsultantkinja i mentorka sa dvadesetpetogodišnjim iskustvom u prodaji i upravljanju poslovnih procesa. Pored komercijalnih obavljala je i funkciju trenera, mentora i “coacha “ prodavaca. Radila je na razvoju prodajnih timova kroz modularne edukacije-počev od osnove prodaje i prodajnog ciklusa, preko komunikacije i pregovaranja, do modelovanja uspešnih prodavaca i razvoja jedinstvenih strategija prodaje. Njene uže oblasti stručnosti su: analize poslovanja malih i srednjih preduzeća , “in house” treninzi i online zoom radionice, unapredjenje poslovanja, povećanje prodaje i obuka za vodjenje uspešnih prodajnih timova.

Prijave za učešće mogu se poslati do 19. marta, popunjavanjem kontakt forme na sajtu www.scenovizija.com, putem instagrama @scenovizija; facebook stranice Za tebe važna si; fasebook stranice Scenovizija Centar za edukaciju ili preko mejla scenovizija@gmail.com.

TERMINI: 5. i 19. mart; 2. i 16. april u 17.00 sati

MESTO: Kulturni centar Novog Sada, Katolička porta 5

Za dodatne informacije i pitanja sve zainteresovane ohrabrujemo da se jave putem mejla scenovizija@gmail.com ili na telefone 061 2732 181 / 060 433 43 44.

Organizator projekta: Centar za edukaciju SCENOVIZIJA
Projekat finansiraju: Pokrajinska Vlada i Zavod za ravnopravnost polova