“Za tebe, važna si”: Ključni koraci ka finansijskoj samostalnosti

U KC Novog Sada održana je još jedna tribina u sklopu projekta “Za tebe, važna si”. Sve prijavljene žene imale su mogućnost da čuju sjajne preporuke i savete stručnih sagovornica: poslovne konsultantkinje Indire Popović, diplomirane ekonomistkinje Lidije Arsenin i psihološkinje Jelene Petrović.

Nakon izlaganja, primera, stručnih saveta gošći, učesnice tribine iskoristile su mogućnost da na ovoj interaktivnoj tribini direktno postave pitanja i dobiju odgovore iz različitih stručnih ali i životnih segmenata neophodnih za početak ostvarenja svoje poslovne ideje.

Dr Indira Popadić, navela je 7 ključnih koraka koji vode do uspešne realizacije poslovne ideje. Kao autorka prvog interaktivnog poslovnog priručnika “Uzmite život u svoje ruke”, detaljnije se zadržala oko svakog segmenta koji vodi ka uspehu u preduzetništvu.

Lidija Arsenin, vlasnica Content studia i veoma uspešna kreatorka digitalnih sadržaja, uspela je da na pristupačan način objasni važnost predstavljanja proizvoda i poslovanja kroz digitalne i socijalne mreže i platforme. Svoje dugogodišnje iskustvo iz oblasti marketinga iznela je u najosnovnijim crtama i skrenula pažnju na najznačajnije odluke i pravce delovanja.

Jelena Petrović, osnivačica “Centra za pružanje terapijskih i edukativnih usluga Sklad”, objasnila je koliko svaki korak može biti pod znakom pitanja i kako u tom slučaju možemo prevazići prepreke koje se pojavljuju, kroz rad na samopuzdanju, motivaciju, uz podršku okoline ali i kroz konstantno usavršavanje i edukovanje.

Sledeća tribina održava se 2. aprila u KCNS u 17.00 sati i sve žene koje nisu uspele da dođu još uvek mogu da se priključe. Neophodno je da svoje mesto rezervišu putem kontakt forme na našem sajtu ili preko facebook stranice Za tebe, važna si.

Snimak druge tribine uskoro će biti objavljen na Scenovizija You tube kanalu.

Projekat “Za tebe, važna si” finansiraju Pokrajinska vlada i Zavod za ravnopravnost polova.

Organizator projekta je Centar za edukaciju “Scenovizija”.