U KCNS održana prva tribina “Za tebe, važna si”

U Kulturnom centru Novog Sada, održana je prva od četiri besplatnih interaktivnih tribina u sklopu projekta “Za tebe, važna si”.

Sjajni gosti tribine u potpunosti su opravdali poverenje prisutnih učesnica. Tribina je trajala dva sata i nastavlja se 19. marta.

Prva tribina bila je posvećena sadašnjem momentu, motivaciji da se nešto promeni i uradi na polju osamostaljivanja žena u finansijskom i poslovnom smislu, otkrivanje prvih barijera, odlučnosti da se pokrene i napravi neophodan iskorak.

Dr Indira Popadić, poslovna konsultantkinja govorila je o bitnim aspektima koji su neophodni za svaki početak, što prvenstveno podrazumeva prepoznavanje sopstvenih talenata i mogućnosti.

Psiholog Aleksandar Šibul, istakao je važnost ostvarenosti žena iz psihološkog ugla ali i koristi koju donosi finansijska samostalnost.

Tamara Plavšić, mlada preduzetnica iz Novog Sada, vlasnica prve dečije Eskejp sobe “Little door 404”, veoma otvoreno i praktično je opisala svoje prve preduzetničke korake i dala korisne savete budućim preduzetnicama.

Sledeća tribina održava se 19. marta u KCNS u 17.00 sati i sve žene koje nisu uspele da dođu na prvu tribinu, mogu da se priključe. Neophodno je da svoje mesto rezervišu putem kontakt forme na našem sajtu ili preko facebook stranice Za tebe, važna si.

Projekat “Za tebe, važna si” finansiraju Pokrajinska vlada i Zavod za ravnopravnost polova.

Organizator projekta je Centar za edukaciju “Scenovizija”.