Boja japanske trešnje

Za žene promena spoljašnjeg izgleda najčešće polazi od kose…

Novi oblik ili boja zaista mogu mnogo da učine. U svemu tome posebno je važno pronaći pravu meru ili tačnije odgovarajuću nijansu. Da ne bi došlo do greške predlažemo vam savetovanje i pripremu.

Najbolja u svemu, stilista Milka Pavlović odgovara na temu Boje kose za proleće leto 2021. sezonu:

Boja kose je sigurno jedan od najvažnijih detalja koji utiču na stil osobe. Može se reći da je to naš novi makeup. Veoma je važno da verujete svom frizeru stilisti jer on jasno vidi šta treba vašoj energiji, karakteru i trenutnoj potrebi.

Pravi frizer će vas posavetovati i ako treba da menjate ostale detalje na sebi ne samo na kosi.

U 2021. godini žene će želeti često da menjaju boju kose jer nam situacija u kojoj se nalazimo na psihološkom nivou, donosi potrebu da stalno radimo nešto novo. Dobri materijali i veliki izbor preliva će omogućiti  da menjamo boje a da ne oštetimo kosu. 

Ova godina će biti zaista puna iznenađenja. Od tehnika, najviše će biti zastupljeno meliranje. Takve tehnike kosi pružaju dimenziju umetnosti i luksuza.

Što se tiče boja za tamniju kosu preporučujem blage pramenove u boji japanske trešnje. Takođe su interesantne i boje bakra, kajsije i cimeta. Pramenovi u boji meda odlično pristaju devojkama i sa tamnijim i sa svetlijim tenom.

Ako želite da posvetlite kosu smeđe-zlatna je odličan izbor. Sa ovom bojom kose ste na  granici između plavuše i brinete. Boja je dovoljno svetla da daje novi život tamnijim bojama, a da pritom ne bude previše svetla.

Što se tiče nege

u salonu  

Prestige by Milka 

preporučujemo Kerastase proizvode.

Važno je da se posavetujete sa svojim frizerom kako ne biste oštetili kosu raznim aparatima, preteranim farbanjem i kidanjem. Uvek preporučujem da se kosa dodatno neguje specijalnim preparatim kako bi sačuvala kvalitet i imala sjaj.