Vreme za (pro)mene

Šta znači biti lep ili lepa? Da li su u pitanju samo idealne crte lica?

Kažu da je bitnije kako zraciš jer tako i privlačiš ali to je neka druga tema. Da se vratimo na neophodnu negu lica, tela, kose.

U periodu kada ulazite u tinejdžerske godine čini se da vas sve mami da naglo odrastete. Željni ste različitih promena posebno kada je spoljašnji izgled u pitanju. Počinju prva farbanja, čupanje obrva, depilacije, šminkanje…

Sve bi to trebalo da dodje polako jer greške koje napravite na početku kasnije je teško ispraviti. Zato savetujemo da se pre svake velike promene obavezno konsultujete sa profesionalnim osobama i da na taj način smanjite mogućnost bilo kakve greške.

Zaboravite savete drugarica i vašu ličnu snalažljivost. Nikada ne pravite nagle promene, posebno kada je boja kose u pitanju. Slično je i sa dužinom kose, čupanjem obrva…Sve to može ali polako, promišljeno uz nadzor osoba koje su upućene u to.

Naša urednica, dugo je imala želju da promeni svoju prirodno smeđu kosu u svetliju boju. Sa ovom dužinom i kvalitetom to je bila velika odluka.

Na osnovu dugogodišnjeg poverenje promenu je prepustila salonu Prestige by Milka. Uz veliku pažnju sa L’Oreal bojom za mlade nastala je ova predivna frizura.

Kvalitet kose je sačuvan a reakcije prijatelja pokazale su da je izbor pravi. Pogledajte i procenite sami.