Nije svejedno

Svi mi volimo da smo opušteni i komotni, da nas ništa ne steže i ne sputava. Sportska odeća zaista i nudi taj osećaj. Lagano, meko, široko. Posebno kada negde žurimo, imamo obaveze, nemamo vremena da se sređujemo. Reklo bi se, idealno rešenje za sve.

Da li je samo pandemija “kriva”?

Kako smo došli do toga da ne izlazimo iz patika i trenerice?

Obilazeći prodavnice sve postane jasnije. Više skoro i ne prave opremu samo za trening. Ti sportski odevni komadi su atraktivniji za šetnju a ne za treniranje. Oni su zaista sjajni, posebni krojevi, dizajn, materijali. Samo, toliko su dobri da je u njima iskreno šteta trenirati. Zato kupujemo pa čuvamo. Za izlazak u grad, kafić, posao.

Prelazimo granice i zaboravljamo da svaka situacija zahteva da joj se modno prilagodimo. Koliko god se nama sviđalo da smo u lepoj trenerci to je u redu ali to je ipak za trening.

Ne dozvolite sebi da zaboravite na ostalo. Posebno tokom pandemije svi su se opustili, nije bilo pogodnih prilika. Sada se polako sve vraća u normalu i treba se pozabaviti lepim stvarima. Izađite iz svog komfora i obucite se u skladu sa svakom novom prilikom. Prijaće i vama a sigurno i vašem društvu i okolini.