“Za tebe, važna si”: 5. marta u KC Novog Sada održava se 1. besplatna interaktivna tribina

Cilj projekta „ZA TEBE, VAŽNA SI“ je doprinos osnaživanju žena na poljima informisanja, motivacije i veština na putu ostvarenja finansijske samostalnosti.

Centar za edukaciju SCENOVIZIJA u sklopu projekta organizuje 4 BESPLATNE INTERAKTIVNE TRIBINE na kojima će učestvovati poslovni konsultanti, stručnjaci za digitalni marketing, psiholozi i uspešne preduzetnice iz različitih delatnost.

5. marta u KC Novog Sada od 17.00 sati održava se prva tribina na kojoj će gosti biti Indira Popadić – poslovna konsultantkinja; Aleksandar Šibul – psiholog i Tamara Plavšić – preduzetnica. Moderatorka tribina je novinarka i urednica Mara Skendžić.

Mesta su ograničena i zato je potrebno da se prijavite i rezervišete svoje učešće. Imaćete mogućnost da pratite tribinu, saslušate savete učesnika, čujete njihova iskustva, postavite pitanja i dobijete odgovore na temu motivacije, pravca delovanja i načina kako da u budućnosti najefikasnije ostvarite svoje poslovne ideje i planove.

INDIRA POPADIĆ

Dr Indira Popadić je sertifikovani poslovni konsultant i mentor sa dvadesetpetogodišnjim iskustvom u prodaji i upravljanju poslovnih procesa. Pored komercijalnih obavljala je i funkciju trenera, mentora i “coacha “ prodavaca. Radila je na razvoju prodajnih timova kroz modularne edukacije-počev od osnove prodaje i prodajnog ciklusa, preko komunikacije i pregovaranja, do modelovanja uspešnih prodavaca i razvoja jedinstvenih strategija prodaje. Njene uže oblasti stručnosti su: analize poslovanja malih i srednjih preduzeća , “in house” treninzi i online zoom radionice, unapredjenje poslovanja, povećanje prodaje i obuka za vodjenje uspešnih prodajnih timova.

ALEKSANDAR ŠIBUL

Aleksandar Šiibul je pohađao 14. Beogradsku gimnaziju a potom studirao na Mašinskom i Filozofskom fakultetu kao i na Bogoslovskom fakutetu u Beogradu. Diplomirani psiholog po struci. Magistarske i doktorske studije je pohadjao na Protestantskom teološkom fakultetu u Novom Sadu gde je predavač na predmetu pastoralna psihologija. Trenutno se bavi psihoterapeutskom praksom u centru Antropos čiji je i osniva. Edukator je suportivne psihoterapije i savetovanja.

TAMARA PLAVŠIĆ

Tamara Plavšić je preduzetnica. Ona je ponosna vlasnica prvog Escape room-a za decu “Little Door404“. I samo su ta vrata litle, sva druga, kao i Tamarini pokušaji da se ostvari u ulozi preduzetnice su veliki.I Tamara vas čeka 5.3.2022 u 17 h u Kulturnom centru grada Novog Sada, da podeli svoje iskustvo.

moderatorka tribina – Mara Skendžić

Mara Skendžić diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, na odseku srpski jezik i književnost. Svoju novinarsku karijeru započela je u gradskoj televiziji Apolo, na mestu urednice zabavnog programa. Uredničku karijeru nastavila je narednih 20 godina u RTV Vojvodina, na mestu autorke, urednice i novinarke. Kroz svoj rad prati žensko preduzetništvo i teme rodne ravnopravnosti.

5. mart je tvoj novi 8. mart

Pokloni sebi prvo u nizu korisnih druženja. Besplatno jeste ali je skupo sve što ćeš zateći:

1. Ostvarene ljude koji žele da podele svoje iskustvo o svom putu do uspeha sa tobom

2. Družićeš se sa puno odvažnih žena koje žele promenu u razmišljanju, dakle sličnih tebi

3. Nakon četiri druženja nećeš otići zbunjena, naprotiv.

I da, četvrta radionica je ključna za to! Tada ćeš moći da izneseš svoju ideju i dobiješ konkretne savete za njenu realizaciju. Čekamo te. Prijavi se!

Kulturni centar u Katoličkoj porti, 5.3.2022. u 17 h

ZA TEBE, VAŽNA SI!

Prijave za učešće mogu se poslati do 4. marta, popunjavanjem kontakt forme na sajtu www.scenovizija.com, putem instagrama @scenovizija; facebook stranice Za tebe važna si; fasebook stranice Scenovizija Centar za edukaciju ili preko mejla scenovizija@gmail.com.

TERMINI: 5. i 19. mart; 2. i 16. april u 17.00 sati.

MESTO: Kulturni centar Novog Sada, Katolička porta 5

Za dodatne informacije i pitanja sve zainteresovane ohrabrujemo da se jave putem mejla scenovizija@gmail.com ili na telefone 061 2732 181 / 060 433 43 44.

Organizator projekta: Centar za edukaciju SCENOVIZIJA
Projekat finansiraju: Pokrajinska Vlada i Zavod za ravnopravnost polova