Treća tribina: Registracija, pisanje projekata i stvaranje brendova!

Kako vreme odmiče, tako je i atmosfera na tribinama „Za tebe, važna si“ aktivnija, bliža konačnom cilju da se uz precizne instrukcije stručnih sagovornika, uz konstantnu motivaciju, omogući prijavljenim učesnicama da se osnaže i ostvare svoje preduzetničke namere.  

Od početka marta do kraja aprila, učesnice tribina imale su i još uvek imaju mogućnost da upoznaju i saslušaju savete stručnih sagovornika iz različitih oblasti: poslovnog konsaltinga, ekonomije, digitalnog marketinga, psihologije, preduzetništva, socijalnih mreža i medija. Do sada su održane tri tribine i ostala je četvrta koja će biti posebno radna, kada će se detaljno razmatrati sve njihove ideje.

Na prve dve tribine akcenat je bio na motivaciji,  utvrđeno je 7 koraka  ka pokretanju preduzetničke ideje, započeta je priča o promovisanju proizvoda , marketingu, važnosti društvenih mreža. Na jučerašnjoj trećoj, govorilo se o načinima registracije preduzeća, pisanju projekata i stvaranju brendova.

Gosti tribine bili su Vladimir Jovanović, direktor i glavni i odgovorni urednik Media Info centra ; Lidija Arsenin, diplomirani ekonomista, specijalizovana za kreiranje komunikacije i stvaranje brenda putem socijalnih mreža, vlasnica Content studija i Jelena Marić, pejzažna arhitektica, preduzetnica i dobitnica nagrade “Žena zmaj”- vlasnica mlekare Carpe diem koje se bavi preradom kozijeg i ovčijeg mleka. Moderatorka tribina bila je Mara Skendžić, novinarka i koordinatorka projekta “Za tebe, važna si”.

Sledeća tribina održava se 16. aprila u KCNS u 17.00 sati i sve žene koje nisu uspele da dođu još uvek mogu da se priključe. Neophodno je da svoje mesto rezervišu putem kontakt forme na našem sajtu ili preko facebook stranice Za tebe, važna si.

Projekat “Za tebe, važna si” finansiraju Pokrajinska vlada i Zavod za ravnopravnost polova.

Organizator projekta je Centar za edukaciju “Scenovizija”.