Poverenje je najvažnije

Učinite sve što možete za svoje zdravlje i to što pre. Ne čekajte da se problem desi, nego ga preduhitrite. Pridružite se i uključite se u projekat „Zdrava i prava“. iskoristite priliku i saslušajte savete specijalista iz oblasti psihoterapije, ginekologije, radiologije i pravilne ishrane. Učešče je besplatno a korist može biti višestruka.

Mr sci dr Mirjana Anđelić održaće predavanje preko zoom aplikacije 21. septembra. Mesta su ograničena i zato je potrebno da se prijavite i rezervišete svoje učešće. Imate mogućnost da besplatno pratite predavanje, saslušate savete, postavite pitanja i razgovarate sa njom.

Dr Mirjana Anđelić je završila medicinski fakultet u Novom Sadu kao jedan od najboljih studenata 1992. godine sa prosečnom ocenom 9,65. Iako majka dvoje dece, završava specijalizaciju i brani magistarsku tezu kao stipendista ministarstva za nauku i stipendista Republičkog fonda za talente do svoje 30. godine.

Prvo radno mesto i prva profesionalna ljubav joj je bila dečija ginekologija. Iz ove oblasti se usavršavala na Institutu za majku i dete na Novom Beogradu kao i na prestižnom Kalovom Univerzitetu u Pragu u bolnici Motol kod profesora Jana Horejšija. Međunarodni ispit iz ove oblasti (International felowship in pediatic and adolescent gynecology) IFEPAG polaže u Atini 2002. godine. Narednih godina kao ekspert USAID-a radi na otvaranju adolescentnih savetovališta širom Srbije.

Pored rada sa mladima, dr Anđelić se paralelno usavršava u oblasti akušerstva, te svoje znanje iz oblasti ultrazvučne dijagnostike dopunjava u Beogradu na Klinici za ginekologiju i akušerstvo u Višegradskoj, kao i na brojnim kursevima u Londonu u okviru ISUOG kampusa (fetalna ehokardiografija).

Nakon osmogodišnjeg rada u državnoj službi prelazi u privatni sektor, gde se pored navedenih oblasti ginekologije posvećuje problemu steriliteta. Neke od dijagnostičko-terapijskih metoda koje se rade u ovoj oblasti je usvojila u Londonu (histeroskopiju i laparoskopiju). Sedam godina je bila u timu za IVF u Specijalnog ginekološkoj bolnici Genesis. A poslednje tri godine osniva sopstvenu privatnu praksu i saradnik je Specijalne ginekološke bolnice Ferona u oblasti vantelesne oplodnje i lečenja steriliteta. Subspecijalizaciju iz steriliteta i fertiliteta polozila marta 2013. godine na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu (Klinika za ginekologiju i akušerstvo). Od 2014. godine usavršava se na NLP institutu u Beogradu pod mentorstvom Slavice Squire. Od 2010. godine bavi se laserskom medicinom. Prve korake iz ove oblasti uči od dr Jasmine Kozarev, a sada sarađuje, u ovoj oblasti, sa Ordinacijom Biljana u Beogradu. Ima aktivnu saradnju sa Gifing centar u Novom Sadu i Beogradu u oblasti lečenja steriliteta.

Poverenje je jedna od stvari koje profesionalno gradimo

Koncept našeg rada je primena najnovijih naučnih saznanja u prevenciji, dijagnostici i lečenju bolesti reproduktivnih organa. Naš stručni tim je malobrojan, ali poseduje resurse da stvori posebnu i zaokruženu priču za svaku ženu. Od postavljanja dijagnoze savremenog lečenja do savetovanja za unapređenja zdravlja i kvaliteta života, paket je koji čeka svaku našu pacijentkinju.

Specijalističko ginekološko akušerska ordinacija Dr Mirjana Anđelić

Pozivamo udruženja žena iz Vojvodine da nas kontaktiraju, radi dogovora o saradnji i učešću njihovih članica. Prijave za učešće mogu se poslati i lično do 15. septembra, popunjavanjem kontakt forme na sajtu www.scenovizija.com, putem instagrama @scenovizija, facebook stranice Scenovizija centar za edukaciju ili preko mejla scenovizija@gmail.com. Učešće u radionicama je besplatno.

TERMINI: Od 19 do 25. septembra 2022. god.

Za dodatne informacije i pitanja sve zainteresovane ohrabrujemo da se jave putem mejla scenovizija@gmail.com ili na telefone 061 2732 181 / 060 433 43 44.

Organizator projekta: Centar za edukaciju SCENOVIZIJA

Projekat sufinansiraju : Pokrajinska Vlada i Zavod za ravnopravnost polova