Print leta

Svako leto obeleži neki print. Jun je pred nama i sada već možemo da se pripremamo, pregledamo šta imamo a šta možemo da dodamo.

Proleće je bilo u znaku pletenih detalja i grafičkih alternativa a sada nam dolaze bujni printovi. Slavljeničko raspoloženje kao da se nastavlja, posebno u modi. Print preuzima dominaciju i tako povećava očekivanu maksimalnu letnju atmosferu.

Karirane reklame za piknik nikada nisu bili privlačnije jer kako kažu dizajneri, svi žele da promovišu mekšu stranu leta. Na neki način, ovaj dizajn je nastavio povećanu nošnju kućnih haljina i pidžama tokom prethodne godine i sada je još popularniji.

Psihodelični svetli printovi biće posebno razigrani. Zavladaće svuda, od odevnih komada do detalja. Preporučuju se za razbijanje monotonije neutralne garderobe i dodavanje utiska, čak i u kombinaciji sa drugom grafikom.

Cvetni dizajn 60-ih i 70-ih ostaje da poziva na ljubav i zajedništvo. Svi tonovi dobrodošli su u cvetnim varijacijama i kombinacijama.

Retro stil i print, prošaraće sve odevne komade i detalje, od haljina do kupaćih kostima. Na nama je samo da iskombinujemo i sa uživanjem to nosimo, bez obzira gde idemo ili putujemo.