Haljine za leto

Haljina je jedan od simbola ženstvenosti i dizajneri joj tradicionalno poklanjaju veliku pažnju. U kolekcijama za proleće leto 2021. godine, predstavili su mnoštvo lepih, zanimljivih a donekle i neočekivanih ideja i rešenja.

Hit leta biće haljine sa asimetričnim ramenom, gde je golo rame ukrašeno sa mašnom dok dugi rukav pokriva drugu ruku.

Tokom proleća preovladavale su haljine sa rukavima u obliku fenjera.  Za leto najavljuju puffi rukave i to uz mini haljinu.

Romantičan stil pronašao je svoj pravi izraz u mašnama i trakama, prvenstveno oko struka. Takva rešenja ne samo da su simpatična nego su mogu biti i posebno stilizovana. Daju sliku ženstvenosti, ležernosti i prozračnosti.

Najzanimljivije crne haljine za veče, elegantne su i sa jakom harizmom. Crne haljine u francuskoj dužini, pravo su rešenje ukoliko želite da se osećate udobno i elegantno. Karakterišu ih minimalan izrez, odsustvo nepotrebnih detalja u kombinaciji sa prozirnim i čipkastim elementima.

Aktuelne su i crne midi haljine, gde je naglasak na gornjem delu odeće, na primer vezeni ili umetnuti prsluk, izražena asimetrija ili nežni umetci.

Birajte svoju idealnu haljinicu i kombinujte je sa letnjim detaljima i šeširima koji će doprineti vašem stilu ali i zaštiti od sunca tokom dana. Ne zaboravite, važno je da pronađete svoj tip haljine i da se u njoj pre svega osećate opušteno i udobno tokom toplog leta.