Top destinacije

Čini se da svi sa nestpljenjem čekamo godišnje odmore i da je pravo vreme da tražimo destinaciju gde ćemo provesti ovo leto.

Nakon duge i “teške” zime svi zaslužujemo nešto posebno. Izabrali smo za vas destinacije na prelepom Mediteranu gde možete pronaći sve što tražite od odmora: netaknutu prirodu, savršene plaže i skrivene uvale, šoping i provod, glamur, kristalno plavo more, jedinstvenu gastronomiju. Ovo su destinacije koje donose najviše standarde usluge i brojne mogućnosti za nezaboravan odmor.

AZURNA OBALA

Izbor za sve koji vole aktivan odmor, prelepe pejzaže u spoju sa bogatim kulturnim dešavanjima. Ukoliko u nekom trenutku poželite da pobegnete od buke i rešite da odmorite u miru, na raspolaganju su vam raskošne plaže i uživanje u gastronomskim specijalitetima.

KORZIKA

Ovo je ostrvo beskrajnog šarma i čiste, netaknute prirode. Ovde će se najbolje uklopiti oni koji, poput lokalnog stanovništva, ne prave kompromise po pitanju lepote i joie de vivre, tipične francuske filozofije koja podrazumeva uživanje u svemu što ispunjava život. Korzika će vas zauvek opčiniti svojom lepotom.

KAPRI

Zovu ga i dragulj Italije. Plaža Marina Grande, šum talasa koji udaraju o stene, Pjaceta, prvoklasni hoteli, marina za jahte, sve zajedno ostavlja pravu sliku omiljene lokacije svetskog džet seta. Možete u isto vreme da uživate u mirisima borova i da istražujete prirodne lepote najprefinjenijeg ostrva Italije.

SORENTO

Šarmantni italijanski gradić Sorento smešten je na obali stenovitog poluostrva. Idealna je lokacija ukoliko od svog odmora želite uživanje na mirnoj lokaciji. Preporučujemo da  probate limoncello – liker od limuna, slatki specijalitet crema di lemone i da prošetate baroknim centrom ovog gradića. Za sve one koji vole šoping ovo je idealno mesto.

SANTORINI

Santorini odiše bezvremenom lepotom. Možete obići crnu plažu u Kamariju, rezervisati krstarenje i uživati u pogledu na plavo bele kućice i ostrvo sa mora. Na ovom ostrvu sve je savršeno.

ANDALUZIJA

Nijedna druga destinacija ne kombinuje kulturu, vrhunsku gastronomiju i golf na tako visokom nivou. Prijatna atmosfera i brojne mogućnosti za ekskluzivan odmor, koji će posebno biti zanimljiv u društvu prijatelja.

IBICA

Kao alternativu najboljim dnevnim i noćnim žurkama, Ibica nudi i odmor sa naglaskom na relaksaciji i revitalizaciji. Možete da se opustite u nekom od brojnih hotela rezervisanih isključivo za goste starije od 18 godina, u sklopu kojih se nalaze SPA centri sa specijalnim programima namenjenim obnovi vitalne životne energije. 

ALGARVE

Posebna destinacija zbog svojih divljih plaža sa finim peskom. Uzbudljiv noćni provod do ranih jutarnjih sati. Pored toga, možete posetiti delfinarijum u Albufeiri i upustiti se u safari avanturu džipovima.

MALTA 

Jedinstvena je po plažama i zalivima koji predstavljaju raj za kupače. Otkrićete čari Rajskog zaliva, osetiti magiju peščanih plaža Meliha i Zlatni zaliv, degustirati maltešku kuhinju.

KRF

Favorit kad su grčka ostrva u pitanju. Ovdašnji stil života prožet je aristokratskim šarmom (rodno mesto britanskog princa Filipa i letnje uporište grčke kraljevske porodice). Idealan za parove ali i veće društvo.

PELOPONEZ

Ovde možete da doživite Grčku iz sasvim drugog ugla i da uživate u pogledu na predivne pejzaže i beskrajno duge plaže. Istražite ovo magično poluostrvo, posetite antičke gradove, odsednite u nekom od tradicionalnih hotela od kamena koji predstavljaju jedinstvenu oazu luksuza.

HVAR

Ima opravdano reputaciju među hrvatskim ostrvima. Od njegove lepote zastaje dah. Popularni lounge barovi na plaži i skrivene uvale su njegovi glavni aduti za savršen odmor sa prijateljima. Imaćete sve što vam treba – netaknutu prirodu, savršene plaže, kristalno more, odlično vino i masline. Mesto koje definitivno morate posetiti.